Oddvin Bølla

Født 6. februar 1933, Våler i Solør
Død 18. desember 2017, Elverum

Siste hilsen fra Wenche og Trond

Vi er glade for at akkurat du er pappa`n vår. Hadde vi kunne valgt, hadde vi valgt akkuratdeg. Du var en kjærlig og god pappa som hele livet viste oss at vi var betydningsfulle. Vi fikkalltid bekreftelse på at vi ble sett og hørt. Og du var ekstra kry når vi lyktes på skolen eller iarbeidslivet. Vi vokste opp i et hjem med mye kjærlighet, latter og glede, og dette skyldes istor grad at både du og mamma gledet dere over de enkle tingene i hverdagen. Dere viste ossgleden og viktigheten av å være sammen, store og små, gamle og unge. Samværet og de godeopplevelsene var det viktigste.

Pappa likte sang og musikk, og radioen stod alltid på, og svenskemusikken surret i ørenevåre. Han var musikalsk, hadde spilt i band og koste seg veldig når han fikk svinge seg i endans.

Pappas kjærlighet til andre mennesker var unik. Du lærte oss blant annet at allemennesker er like betydningsfulle uansett hvem de er og hvor de kommer fra. Du var raus oginkluderende. Derfor var det nesten umulig å reise noe sted med deg hvis man hadde dårligtid, fordi du alltid hilste og snakket med alle vi møtte. Du var veldig sosial, hadde alltid noe åsnakke om og alle likte deg.

Du var også veldig snill mot mammas foreldre (Olaug og Birger) som dere bodde sammenmed i mange år. De fikk være med dere på mange turer og festligheter. Dere var alltid godevenner og snille med hverandre.

Når barnebarna etter hvert kom som perler på en snor, fikk du og mamma hendene fulle. Derehar stilt opp for alle 9 barnebarn og alle er like betydningsfulle. Du har også stolt fulgt medpå deres skolegang, utdannelse og etter hvert deres yrkeskarriere. Pappa var utrolig stolt nårbarnebarna blant annet ble frisør, ingeniør, sykepleier, artist og grûnder. Han fulgte også medog gledet seg over gode karakterer og resultatene til de yngre barnebarna. Etter hvert som hanble eldre, satte han veldig pris på å få besøk av barnebarna, spesielt når han ikke klarte såmye selv lenger. De hjalp han og elsket å høre på han fortelle historier om livet sitt.

Pappa var selv skoleflink, men valgte å være med farmor i stedet for å videre utdannelse da faren døde når pappa var 16 år.

Pappa stilte alltid opp for Wenche og Trond. Han kjørte til fotballtrening, håndballtrening,musikkøvelse, skirenn, og senere på fester på kynna, kjellmyra og lignende når barna var blitt eldre. Han investerte all sin tid med familien. Han var kjemperaus, ville heller gi bort til andre, enn å sitte med mye selv. Veldig omtenksom, levde for å glede andre.

Pappa var som ung kjempekjekk med svart hår og sjarmerte nok mange pikehjerter. Helt tildet siste var han stolt av at han i en alder av 84 år, ikke var helt grå. Med sin humor skjemtethan med å si at « de som ikke bruker hodet blir grå i håret». Humoren satt løst helt til detsiste.
Pappa var livat, glad, raus, snill, omtenksom, kjærlig og utadvendt. Han var den beste
pappa`n, og lever videre i sine etterkommere.

Livsmotto:
Ta vare på stønna, slæpp`a inn når a banker på. Rødd plass midt i økta, for stønna er her ognå!

Hvil i fred Pappa`n vår.

Minneord

Takk til deg min snille omsorgsfulle onkel for at jeg fikk lære deg å kjenne som barn...Vis mer
Ivar Bølla  28-12-2017


MinneordKjære gode og snille onkelen min❤️ Takk for at du har vært en del av livet mitt...Vis mer
Gerd Bølla Arnesen  28-12-2017Se alle hilsener Skriv et minneord

Informasjon om seremonien

Begraves fra Gjesåsen kirke fredag 29. desember kl. 11.00.
Like gjerne som blomster, er en gave til Frelsesarmeen. Gaven mottas på konto 3201.47.75519.

Adresse til begravelsesseremonien
Gjesåsen kirke,Valavegen,2280,Gjesåsen

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Oddvin

Bestill blomster

Tenn et lys

Hanne Grønneng
11-01-2018 

Sigurd Bølla
29-12-2017 

Trond Arild Bølla
29-12-2017 

Else Marit Bølla
29-12-2017 

Mari Bølla
29-12-2017 

Marius Keiserud
29-12-2017 

Wenche keiserud
28-12-2017 

Arne Arnesen
28-12-2017 

Ivar Bølla
28-12-2017 

Gerd Bølla Arnesen
28-12-2017 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Oddvins minneside